Stoffen kopen bij Stoffenhuis Langhorst, u krijgt er absoluut geen spijt van!

Stoffen kopen om zelf kleding van te maken, dat is toch geweldig! U wordt er namelijk dagelijks mee geconfronteerd: kleding. De één houdt ervan om zijn of haar eigen kleding liever zelf te maken en de ander koopt het gewoon in de winkel. Voor een naaister is het belangrijk om de juiste stoffen aan te schaffen. Stoffen kopen van goede kwaliteit, maar geen idee waar u dit kunt vinden? Bij Stoffenhuis Langhorst bent u aan het juiste adres! Wij bieden een breed assortiment aan van een hoge kwaliteit segment van allerlei verschillende modestoffen. Bij Stoffenhuis Langhorst vinden we het belangrijk om goed advies te geven aan onze klanten en staat persoonlijk contact erg hoog bij ons in het vaandel. Bekijk onze website om contact met ons op te nemen of kom langs in onze winkel!

Neem contact op

De service van Stoffenhuis Langhorst

Onze winkel is al meer dan 40 jaar geopend, daarin blijkt dat er bij ons echte passie voor het vak bestaat. Wij staan bekend als het Stoffenhuis in de regio Culemborg met de allerbeste kwaliteit en persoonlijke service. Daarnaast zijn wij creatief en houden ervan om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren voor bijvoorbeeld de meest modieuze keuzes of diverse producten. Veel van onze stoffen komen uit diverse tijdschriften zoals Fibre Mode, Knipmode en La maison victor, deze hebben wij altijd op voorraad. Onze voorraad aan stoffen worden maandelijks bijgevuld en twee keer per jaar ontvangen wij een gehele nieuwe collectie in de winkel. Op het gebied van mode bent u bij ons aan het goede adres, want wij geven u daar maar al te graag advies over! Naast onze expertise op het gebied van stoffen kopen en mode, bieden wij ook andere diensten en producten aan. Het is bij het stoffenhuis ook mogelijk om breigaren te kopen van allerlei merken zoals Schachenmayr Langyarns,Durable. Hoe leuk is het om uw eigen trui te breien  Ook kleding op maat laten maken is mogelijk Dus kom langs in de winkel en zoek en vertel u wensen 

Ik ben geïnteresseerd

stoffen-kopen

Zien we u bij onze winkel?

Stoffen kopen bij Stoffenhuis Langhorst is dus meer dan mogelijk! Naast dat u kleding stoffen kunt kopen, staat onze winkel ook bekend voor de kledingreparatie in de regio Culemborg. Wij houden ervan om onze klanten advies te geven over mode, maar ook over andere producten. Onze passie ligt in dit vak en wij gaan daar heel creatief mee om. Het is bij ons mogelijk om online te bestellen via onze website en wij brengen het persoonlijk bij u aan huis! Ook is het mogelijk om onze stoffenwinkel te bezoeken in Culemborg. Mocht u nog andere vragen hebben, kunt u contact opnemen met ons via de website. Dit kan telefonisch of per mail maar u kunt ook een contactformulier invullen. Zien wij u straks bij Stoffenhuis Langhorst om u te adviseren over de nieuwste stoffen?

Contact opnemen
Geïnteresseerd?

Vragen of meer informatie over stoffen, fournituren of breigaren kleding op maat 

Neem contact op